Bajernova mašinerija opustošila London! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2020, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajernova mašinerija opustošila London! (video)

Bajern prošao kroz London poput elitne vojske, Čelsi ni da priđe.

Čini nam se da je jedan učesnik četvrtfinala Lige šampiona na vratima, a to je Bajern iz Minhena.

Klub iz Bavarske je danas bio i više nego dominantan od samog starta utakmice i sasvim zasluženo je slavio rezultatom 0:3 (0:0).

Tokom prvog poluvremena jedini zaslužan za dobar rezultat Čelsija bio je Vili Kabaljero koji je branio šuteve Tomasa Milera i posebno Roberta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Levandovskog. Imao je i Kingsli Koman jedan udarac koji je završio van okvira gola, a pored toga Bajern je imao još nekoliko dobrih akcija koje nisu urodile plodom.

Ipak, od samog početka drugog poluvremena probijena je odbrana Čelsija.

Igrao se 51. minut kada je Gnabri odlično uposlio Levandovskog, ovaj mu je uputio povratni pas, da bi Gnabri bez problema poslao loptu u mrežu za 0:1. Rutinska akcija Bavaraca.

Samo tri minuta kasnije, Levandovski skače fantastično, dodaje Gnabriju na sredini terena, a potom je usledio brzinski dupli pas ove dvojice za novi gol Gnabrija! Još jedna fantastična akcija.

Igrao se 76. minut kada je fantastični Alfonso Dejvis probio po levoj strani, pronašao samog Levandovskog za konačnih 0:3!

Do kraja utakmice treba zabeležiti i crveni karton Markosa Alonsa zbog guranja Roberta Levandovskog. Možda i prestrogo dosuđeno.

Uglavnom, rezultat nije previsok, Bajern je zaslužio pobedu, a Čelsi će najverovatnije turistički u obilazak Minhena u revanšu.
Pogledaj vesti o: London,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.