BURA U LONDONU: Mitrović ne želi više da igra za Fulam (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 22:45

BURA U LONDONU: Mitrović ne želi više da igra za Fulam (VIDEO)

Prekipelo mu je.

Fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović ne želi više da bude deo tog kluba - javlja novinar Skaja Pol Gilmor.

Srpski napadač želi da napusti London i zaigra za Al Hilal, ali Kotidžersi oklevaju sa prodajom što je razljutilo Mitrovića koji je, prema saznanjima novinara, rekao svojim bližnjima da nema nameru da više nosi dres Fulama.

Klub je navodno odbio već dve ponude koje je Al Hilal slao za srpskog napadača. Oni su procenili Mitrovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na 52 miliona funti i tek će prihvatiti takvu ponudu za svog napadača.

BREAKING! Aleksandar Mitrovic has told relatives he will never play for Fulham again after the club valued him at £52m.

It’s understood he’s angry at being priced out of a move having been the subject of two failed bids from Al-Hilal. 🚨 pic.twitter.com/P8IWyS7Lh0

— Sky Sports News (@SkySportsNews) July 19, 2023

Mitrović sa Fulamom ima ugovor do 2026. godine, a u klub je došao 2018. godine, a na 205 utakmica postigao je 111 golova.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.