Anđelina kolabirala, Bred je našao na podu

Izvor: Poznati.info, 12.Apr.2013, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina kolabirala, Bred je našao na podu

Anđelina Džoli se ponovo pretrpala obavezama kolabirala je, a navodno ju je na podu kupatila pronašao Bred Pit koji se upalašio za njeno zdravlje

Anđelina na sastanku G8 ministara spoljnih poslova / Tanjug-AP

Prema pisanju lista “National Enquirer”, Anđelina Džoli se ponovo pretrpala obavezama kolabirala je, a navodno ju je na podu kupatila pronašao je Bred Pit koji se potresao usled prizora i vikao kako je “humanitarni rad ubija”.

“Stotine >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << hiljada žena i dece su seksualno zlostavljane u ratovima naše generacije. Ali nasilje možemo sprečiti i s tim se moramo suočiti.

“Silovanje nije žensko pitanje ili humanitarno pitanje, to je globalni problem”, zaključila je Anđelina. Ipak, čini se kako ovu poznatu glumicu humanitarni rad košta njenog zdravlja.

Anđelina je bila iscrpljena nakon puta u Kongo, a Bred ju je pronašao sklupčanu na podu kupatila. Anđelina je ovom prilikom priznala kako se ne oseća baš najbolje, a on joj je savetovaojoj treba duži odmor jer previše radi.

Izvor: Novosti.rs
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.