Izvor: Dzungla.org, 12.Apr.2013, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina kolabirala, Bred je našao na podu

Prema pisanju lista „National Enquirer“, Anđelina Džoli se ponovo pretrpala obavezama kolabirala je, a navodno ju je na podu kupatilapronašao jeBred Pit koji se potresao usled prizora i vikao kako je „humanitarni rad ubija“.Anđelina je učestvovala na sastanku G8 ministara spoljnih poslova u Londonu gde je iskoristila priliku da govori o seksualnom zlostavljanju dece i žena.“Stotine hiljada žena i dece su seksualno zlostavljane >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << u ratovima naše generacije. Ali nasilje možemo sprečiti i s tim se moramo suočiti.“Silovanje nije žensko pitanje ili humanitarno pitanje, to je globalni problem“, zaključila je Anđelina. Ipak, čini se kako ovu poznatu glumicu humanitarni rad košta njenog zdravlja. Andželina je bila iscrpljena nakon puta u Kongo, a Bred ju je pronašao sklupčanu na podu kupatila. Anđelina je ovom prilikom priznala kako se ne oseća baš najbolje, a on joj je savetovaojoj treba duži odmor jer previše radi.
Opširnije na Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđelina Džoli kolabirala: Bred je pronašao kako leži na podu

Izvor: NaDlanu.com, 12.Apr.2013

Kada nije glumica, majka i supruga, ova poznata holivudska zvezda se brine za mir u svetu, posebno za žene, žrtve silovanja. Tim povodom glumica je govorila i na sastanku G8 ministara spoljnih poslova u Londonu..."Stotine hiljada žena i dece su seksualno zlostavljane u ratovima naše generacije. Ali...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.