Ana Kokić: Do Londona će se čuti naše skandiranje

Izvor: Poznati.info, 29.Jul.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kokić: Do Londona će se čuti naše skandiranje

Danas, kada naši vaterpolisti budu igrali sa Mađarima, do Londona će se čuti skandiranje naših ćerkica Nina i Tee! – kroz smeh kaže Ana Kokić, pop pevačica i supruga Nikole Rađena.

Ona će sa ćerkama navijati ispred televizora u stanu u Beogradu, ali planira da se pred kraj Olimpijade pridruži svom Nikoli i bodri ga sa tribina.

- Veoma sam uzbuđena pred prvu utakmicu protiv Mađara. Oni jesu jaki, ali popenju se na postolje jedino ako izbegnu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << igraju s nama (smeh). Zbog posla i dece ostaću kod kuće, ali nekoliko poslednjih dana otići ću u London da bodrim naše momke pošto znam da će ući u polufinale i finale – optimistično govori Ana.

U februaru ove godine na evropskom prvenstvu u Holandiji Ana je iznenadila Nikolu, u tajnosti došla na finale, a naši vaterpolisti su podelili. Zato je sada svi nagovaraju da ide u London jer, kažu, donosi sreću.

- Nikoli je tada bio rođendan, a ja sam želela da mu čestitam uživo. To mu je verovatno dalo dodatnu snagu i motiv da bude najbolji u bazenu i osvoji zlato. I sada mi je rekao da obavezno dođem i bodrim ga sa tribina – objašnjava popularna pevačica.

Ćerkice, trogodišnja Nina i dvogodišnja Tea, iako male, potpuno shvataju čime se njihov tata bavi.

- Od rođenja žive s tim i znaju šta je utakmica i borba, kao i da najbolji pobeđuje. Mnogo su slatke, čim vide utakmicu stanu pred televizor i počnu da skaču i navijaju – priča Ana.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.