Zaječarke direktno u Ligi šampiona

Izvor: B92, 06.Mar.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječarke direktno u Ligi šampiona

Srbija će naredne sezone imati direktnog učesnika u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju u rukometu, Ligi šampiona.

Zahvaljujući rezultatima svih srpskih klubova u ženskim evrokupovima u prethodne tri godine, Srbija je na listi EHF pretekla Hrvatsku i Poljsku i zauzela 12. mesto.

To znači da će Zaječar kao šampion Srbije naredne sezone, bez kvalifikacija, igrati u Ligi šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kojoj učestvuje 16 najboljih klubova.

U konkurenciji rukometašica u EHF Ligu šampiona direktno ulazi 12 šampiona najkvalitetnijih evropskih liga, dok četiri ekipe dolaze iz kvalifikacija.

Zaječar je i jedini preostali predstavnik Srbije na međunarodnoj sceni. U prvom meču četvrtfinala Kupa pobednika Kupova, ’Amazonke’ su poražene od Dinama iz Volgograda 28:31 pred svojim navijačima, a revanš ih očekuje već u subotu od 14 časova u Rusiji.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašice Zaječara idu direktno u Ligu šampiona

Izvor: Blic, 06.Mar.2012

Srbija će naredne godine imati direktnog učesnika u najeltinijem ženskom rukometnom takmičenju i to će biti ekipa Zaječara...Zahvaljujući rezultatima svih srpskih klubova u ženskim evrokupovima u prethodne tri godine, Srbija je na listi EHF-a pretekla Hrvatsku i Poljsku i zauzela 12. mesto...Zahvaljujući...

Nastavak na Blic...

Zaječarke direktno u Ligu šampiona

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2012

Srbija će naredne sezone imati direktnog učesnika u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju, EHF Ligi šampiona. Zahvaljujući rezultatima svih srpskih klubova u ženskim evrokupovima u prethodne tri godine.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.