Real nema sposobnog napadača osim Benzeme

Izvor: B92, 15.Feb.2022, 17:24

"Real nema sposobnog napadača osim Benzeme"

Utorak je dan kada se nastavlja Liga šampiona, a u jednom od prva dva meča gledaćemo derbi između Pari Sen Žermena i Real Madrida.

Veliku razliku u odnosu snaga dva tima pravi prisustvo Karima Benzeme na terenu, a on je pod znakom pitanja.

Zapravo, on bi trebalo da igra meč, čak i rovit usled povrede, a njegov sunarodnik i bivši fudbaler David Žinola smatra da osim njega nema adekvatnog napadača za Real.

Budući da je Luka Jović jedna od mogućih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zamena, time je nedvosmisleno uputio kritiku prema srpskom napadaču.

"Ako Benzema ne bude igrao, postoje dva problema za Madriđane. Neće imati napadača sposobnog da postiže golove, ali i psihološki će to biti dobro za PSŽ, pošto defanzivci neće imati odličnog strelca nasuprot sebe. Ako Benzema ne bude igrao, utakmica neće biti ista", rekao je Žinola za "As".

"Mbape može da postigne šta želi. Ako odluči da ostane ili ode u Real, Englesku, Barsu. Ima takav kvalitet da napravi razliku u svakom trenutku. Kada imate toliko talenta, potrebna je još samo volja i možete stići bilo gde. Mbape može da postane najbolji igrač na svetu, nema sumnje", dodao je Žinola.

Utakmica osmine finala Lige šampiona između PSŽ-a i Reala igra se od 21.00 na "Parku prinčeva".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.