Real nema sposobnog napadača osim Benzeme

Izvor: B92, 14.Feb.2022, 18:53

"Real nema sposobnog napadača osim Benzeme"

Bivši francuski fudbaler David Žinola govorio je pred duel Pari Sen Žermena i Real Madrida.

Još uvek nije poznato da li će na terenu biti Karima Benzeme, kojeg muči povreda.

Žinola smatra da će to biti od presudne važnosti za ishod meča u Parizu.

"Ako Benzema ne bude igrao, postoje dva problema za Madriđane. Neće imati napadača sposobnog da postiže golove, ali i psihološki će to biti dobro za PSŽ, pošto defanzivci neće imati odličnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strelca nasuprot sebe. Ako Benzema ne bude igrao, utakmica neće biti ista", rekao je Žinola za "As".

Iskoristio je priliku da prokomentariše i Kilijana Mbapea.

"Mbape može da postigne šta želi. Ako odluči da ostane ili ode u Real, Englesku, Barsu. Ima takav kvalitet da napravi razliku u svakom trenutku. Kada imate toliko talenta, potrebna je još samo volja i možete stići bilo gde. Mbape može da postane najbolji igrač na svetu, nema sumnje", dodao je Žinola, koji je dres "sveca" nosio od 1992. do 1995. godine.

PSŽ i Real se sastaju u utorak od 21.00, u okviru osmine finala Lige šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Real nema sposobnog napadača osim Benzeme"

Izvor: B92, 15.Feb.2022, 17:24

Utorak je dan kada se nastavlja Liga šampiona, a u jednom od prva dva meča gledaćemo derbi između Pari Sen Žermena i Real Madrida...Veliku razliku u odnosu snaga dva tima pravi prisustvo Karima Benzeme na terenu, a on je pod znakom pitanja...Zapravo, on bi trebalo da igra meč, čak i rovit usled...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.