Partizan kreće od drugog kola

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2011, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan kreće od drugog kola

Partizan će predstavljati Srbiju u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Takmičenje će početi od drugog kola (5/6. – 12/13. jul).
Partizan će u žrebu biti među nosiocima a na listi mogućih protivnika su Dačija (Moldavija), Pjunik (Jermenija), Borac (Bosna i Hercegovina), Mogren (Crna Gora), >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Skonto (Letonija), Fehervar (Mađarska), Bangor Siti (Vels), Toršavn (Farska Ostrva), Linfeld (Severna Irska), Tobol (Kazahstan), Flora (Estonija), Breidablik (Island), Nefči (Azerbejdžan), Škendija (Makedonija), Skenderbeg (Albanija), kao i dva tima iz kvarteta koji čine prvaci Luksemburga (Dudelanž), Malte (Valeta), Andore (Santa Koloma) i San Marina (Fjori).
Prema projekciji UEFA, Partizan će biti među nosiocima i u trećem kolu kvalifikacija (26/27. jul – 2/3. avgust), dok bi u četvrtoj rundi (16/17. – 23/24. avgust) trebalo da pređe u slabiji „šešir“.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Prandeli: "Odlučujući meč"

Izvor: B92, 31.Maj.2011, 10:05

Selektor Italije Čezare Prandeli rekao je da njegovu reprezentaciju očekuje "odlučujuća" utakmica protiv Estonije u kvalifikacijama za EURO 2012. godine..."Želim da igrači daju sve od sebe pošto je ova utakmica od izuzetne važnosti. Susret sa Estonijom mogao bi da bude odlučujući u kvalifikacijama",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.