Od drugog kola Lige Evrope i Partizan na RTS-u

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2017, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od drugog kola Lige Evrope i Partizan na RTS-u

Na otvaranju samo Zvezda, crno-beli ja javnom servisu idu u odloženim snimku

Crno-beli od 19 sati, crveno-beli od 21 čas. Ali Crvena zvezda na RTS-u koji pokriva celu Srbiju, dok će Partizan u direktnom prenosu moći da se gleda samo na kablovskoj TV Arena. Iz RTS-a uveravaju navijače srpskog šampiona: samo još ove nedelje. A od drugog kola Lige Evrope beogradski večiti rivali ići će u direktnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prenosu na srpskom javnom servisu.

Duel Partizana i Jang Bojsa u Bernu će se međutim na RTS-u emitovati samo u odloženom snimku. Uredništvo RTS-a moglo je da bira samo jednu utakmicu. Izabralo je Zvezdu. Ali obećava da će i crno-beli biti na njegovom programu kada 28. septembra bude igrao protiv kijevskog Dinama u Humskoj. Kao kontrausluga Areni - Crvena zvezda će ići i na njenom programu, pa će oni koji imaju oba programa na raspolaganju moći da biraju na osnovu toga koji im se komentator više dopada.

"Prema važećem ugovoru potpisanom sa Uefom, Radio- televizija Srbije ima pravo prvog izbora po jedne utakmice svakog redovnog kola Lige Evrope. Ugovorne obaveze su razlog što se u četvrtak, 14. septembra, na Prvom programu RTS-a u direktnom prenosu od 21 čas emituje utakmica Crvena zvezda - BATE Borisov, dok će se okršaj Partizana i Jang Bojsa emitovati u odloženom snimku. Pravo direktnog prenosa te utakmice ima TV arena", počinje se u saopštenju RTS-a i nastavlja.

"U želji da omogućimo gledaocima da oba meča domaćih timova prate uživo na programu Radio-televizije Srbije, obratili smo se Uefi, tražeći da sa TV Arenom uzajamno razmenimo signal, te da dve televizije istovremeno emituju obe utakmice. Odgovor Uefe je bio da se neće protiviti takvo rešenju, ukoliko se RTS i TV Arena dogovore o saradnji. Od narednog kola RTS će, zahvaljujući razumevanju TV Arene, prenositi sve utakmice i Partizana i Crvene zvezde".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.