Nevil (za sada) ostaje na Mestalji

Izvor: RTS, 08.Feb.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevil (za sada) ostaje na Mestalji

Bivši fudbaler Valensije Gaiska Mendijeta rekao je da uprava tog kluba neće otpustiti trenera Gerija Nevila uprkos lošim rezultatima i dodao da deo krivice snose i igrači.

Valensija je juče izgubila od Betisa sa 0:1 i nalazi se na samo četiri boda od zone ispadanja. Nevil je preuzeo Valensiju početkom decembra i u devet utakmica nema pobedu sa tom ekipom.
Posle prošlonedeljnog poraza od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Barselone od 0:7 u Kupu kralja mnogi bivši igrači Valensije pozvali su upravu da otpusti Nevila, a Mendijeta, dvostruki finalista Lige šampiona sa tim klubom, naveo je da će engleski trener ostati u klubu najmanje još nedelju dana.
"Rekao sam i pre utakmice sa Betisom, mislim da Nevil neće biti otpušten. Predsednik i dalje ima poverenja u Gerija i pošto je kratko u klubu, mislim da uprava neće ponovo menjati trenera", rekao je 41-godišnji Mendijeta za Skaj Sports.
U 23 kola u Primeri Valensija je ostvarila pet pobeda, 10 nerešenih rezultata i pretrpela je osam poraza.
"Ne radi se samo o rezultatima već o načinu igre. Ne treba kriviti samo Gerija, mislim da su krivi i igrači. Kada vidite kako igraju, izgledaju kao tim koji nije pripremljen da se takmiči na potrebnom nivou. Nije samo trener, moraju mnoge stvari da se analiziraju u klubu", rekao je Mendijeta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.