Mendijeta: Valensija neće otpustiti Nevila

Izvor: B92, 08.Feb.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mendijeta: Valensija neće otpustiti Nevila

Bivši fudbaler Valensije Gaiska Mendijeta rekao je da uprava kluba neće otpustiti trenera Gerija Nevila uprkos lošim rezultatima.

Mendijeta je takođe dodao da deo krivice snose i igrači.

Valensija je u nedelju izgubila od Betisa sa 1:0 i nalazi se na samo četiri boda od zone ispadanja.

Nevil je preuzeo Valensiju početkom decembra i u devet utakmica nema pobedu sa tom ekipom.

Posle prošlonedeljnog poraza od Barselone od 7:0 u Kupu kralja mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bivši igrači Valensije pozvali su upravu da otpusti Nevila, a Mendijeta, dvostruki finalista Lige šampiona sa tim klubom, naveo je da će engleski trener ostati u klubu najmanje još nedelju dana.

Rekao sam i pre utakmice sa Betisom, mislim da Nevil neće biti otpušten. Predsednik i dalje ima poverenja u Gerija i pošto je kratko u klubu, mislim da uprava neće ponovo menjati trenera”, rekao je 41-godišnji Mendijeta.

U 23 kola u Primeri Valensija je ostvarila pet pobeda, deset nerešenih rezultata i pretrpela je osam poraza.

Ne radi se samo o rezultatima već o načinu igre. Ne treba kriviti samo Gerija, mislim da su krivi i igrači. Kada vidite kako igraju, izgledaju kao tim koji nije pripremljen da se takmiči na potrebnom nivou. Nije samo trener, moraju mnoge stvari da se analiziraju u klubu”, rekao je Mendijeta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.