Marković: Želim da osvajam titule u Benfiki!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2013, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Želim da osvajam titule u Benfiki!

Srpski fudbaler Lazar Marković rekao je danas da u Benfiki želi da napreduje kao igrač, redovno nastupa u Ligi šampiona i osvaja titule u portugalskom prvenstvu.

 

Željan trofeja i Lige šampiona: Lazar Marković

 

"Znam da mogu da napredujem s ekipom. Želim da uspem u Benfiki, igram u Ligi šampiona i osvajam titule", rekao je Marković za klupsku televiziju Benfike.

 

Doskorašnji fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Partizana potpisao je petogodišnji ugovor sa portugalskim klubom.

 

"Benfika gaji veoma ofanzivan fudbal, što se slaže sa mojim karakteristikama. Došao sam iz pobedničke ekipe koja ima isti stil, uvek želi golove i pobede", naveo je Marković.

 

Saigrači Markoviću u Benfiki biće još petorica srpskih fudbalera: Filip Đuričić, Miralem Sulejmani, Stefan Mitrović i braća Uroš i Nemanja Matić.

 

  Lazar Marković sa dresom Benfike u društvu predsednika Luisa Filipea Vieire
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marković: Želim da uspem u Benfiki, igram u Ligi šampiona i osvajam titule!

Izvor: Blic, 10.Jun.2013

Srpski fudbaler Lazar Marković rekao je da u Benfiki želi da napreduje kao igrač, redovno nastupa u Ligi šampiona i osvaja titule u portugalskom prvenstvu..."Znam da mogu da napredujem s ekipom. Želim da uspem u Benfiki, igram..u Ligi šampiona i osvajam titule", rekao je Marković za klupsku televiziju...

Nastavak na Blic...

Markovići zajedno u Lisabonu

Izvor: RTS, 11.Jun.2013, 11:49

Doskorašnji fudbaler Partizana Lazar Marković potpisao je u ponedeljak petogodišnji ugovor sa portugalskom Benfikom.Od danas će mu se u Lisabonu, na pet godina, izgleda pridružiti i brat Filip...Kapiten Teleoptika Filip Marković, koji je trebalo da nasledi mlađeg brata u Partizanu, potvrdio je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.