Pedro: Želim da igram sa Mesijem i Nejmarom!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jun.2013, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedro: Želim da igram sa Mesijem i Nejmarom!

Fudbaler Barselone Pedro Rodriges rekao je danas da želi da ostane u timu šampiona Španije.

Najlepše je u Barseloni: Pedro  

Pedro je u nedavno završenoj sezoni odigrao 40 utakmica za Barselonu u svim takmičenjima i postigao je sedam golova. On je u klubu od svoje 17. godine i uvek je govorio da je zadovoljan i da želi da ostane u klubu.

 

"Ne postoji ništa u ovom trenutku, ja sam miran. Verujem klubu, saigračima i nadam se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ću ostati još dugo", rekao je Pedro novinarima u Brazilu.

 

Međutim, njegova uloga u Barseloni će možda u narednoj sezoni biti umanjena zbog dolaska Brazilca Nejmara na Nou Kamp.

 

"Nejmar je jedan od najboljih igrača na svetu i kao što sam uvek i govorio, najbolji zaslužuju da se nađu u Barseloni. Biće zadovoljstvo što će biti sa nama i nadam se da će pokazati ceo svoj talenat", rekao je Pedro.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.