Liga šampiona u stonom tenisu stiže u Novi Sad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2022, 16:57

Liga šampiona u stonom tenisu stiže u Novi Sad

Petostruke uzastopne srpske šampionke, stonoteniserke Novog Sada, šestog i sedmog septembra, nastupaju u D grupi Lige šampiona čije se utakmice igraju u maloj dvorani novosadskog Spensa.

To je prvi put, nakon skoro 30 godina, da se Liga šampiona u stonom tenisu igra u Srbiji, što je ekipa Novog Sada obezbedila uzastopnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << plasmanima u polufinale Kupa Evrope u prethodne dve sezone.

Protivnici srpskim šampionkama biće austrijski Vilah i španski Reus iz Taragone, a samo prvi ide u narednu fazu takmičenja.

Utakmica ima i humanitarni karter pošto će ceo prihod od prodatih karata ići za troškove učešća na medjunarodnim turnirima kvadriplegičarke Željane Ristić, talentovane stonoteniserke sa invaliditetom, koja bi uz dva nastupa na Svetskim kupovima dosanjala svoj san i zaigra za Srbiju na Evropspskom prvenstvu.

Utakmice Novi Sad - Reus, odnosno Novi Sad - Vilah su u utorak 6-og, odnosno u sredu 7-og septembra od 18 časova i 30 minuta, u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.