Kros produžio ugovor s Realom

Izvor: RTS, 12.Okt.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kros produžio ugovor s Realom

Nemački fudbaler Toni Kros produžio je ugovor sa Real Madridom do 2022. godine, saopštio je madridski klub.

Krosov prethodni ugovor trajao je do leta 2020. godine. Finansijski detalji novog ugovora nisu saopšteni.
Ovaj 26-godišnji fudbaler sredine terena stigao je u madridski klub na leto 2014. godine iz Bajern Minhena.
Kros je odigrao 108 utakmica u dresu Real Madrida. On je prošle sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa madridskim klubom osvojio Ligu šampiona, a isto takmičenje osvojio je i 2013. sa Bajernom.
Real na poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima ne zna za pobedu, a predstojećeg vikenda sastaće se s Betisom u osmom kolu španske Primere.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kros postao najplaćeniji nemački igrač SVIH vremena!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Okt.2016

Nemački reprezentativac Toni Kros (26) produžio je ugovor sa madridskim Realom do 2022. godine, objavio je u sredu "Kraljevski klub" na svojim stranicama...- Real Madrid i Toni Kros su se usuglasili da se njegov ugovor produži do 30. lipnja 2022 - navodi se u Realovom saopštenju...Real, naravno,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.