Kros pred novim ugovorom

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kros pred novim ugovorom

Kako prenosi španska "Marka", Toni Kros će uskoro potpisati novi ugovor sa Real Madridom. 26-godišnji vezni igrač je trenutno jedan od najkorisnijih fudbalera na svetu, a sadašnji ugovor mu ističe 2022.

Novi ugovor bi bio do 2022. a Kros bi inkasirao 120 miliona evra za to vreme, tako da možete sami da izračunate kolika će mu biti zarada.

On je došao u Real 2014. iz Bajerna za 30 miliona Evra. Do sada je odigrao 108 mečeva za kraljevski klub i zabeležio 35 asistencija.

Ovim je Real predupredio interesovanje oba kluba iz Mančestera, kao i Bajerna iz Minhena, koji je potajno želeo da vrati Krosa u svoje redove.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

DRUGA GALAKSIJA! Posao godine je pri kraju, Kros stavlja paraf na ugovor od 120.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Okt.2016

Ako vam je lakše, to će na nedeljnom nivou iznositi 416.000 evra....Španska Marka je pre nekoliko dana najavila, a Bild u današnjem broju potvrdio - Toni Kros potpisaće novi šestogodišnji ugovor s Real Madridom i postati jedan od najplaćenijih fudbalera sveta! Nemački tabloid koji retko greši...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.