Kovačević se seli u Poljsku

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Maj.2012, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević se seli u Poljsku

Posle godine provedene u Rusiji, Nikola Kovačević (29) je odlučio da karijeru nastavi u Poljskoj. Njegov novi klub je Aseko Rešovija, prvak ove zemlje, koji će naredne sezone igrati u Ligi šampiona.

Kovačević je pre dva dana u Sofiji potpisao jednogodišnji ugovor i nije krio zadovoljstvo činjenicom da će karijeru nastaviti u ovom klubu.
– Dobio sam sjajne uslove, Rešovija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je izuzetno organizovan klub, a igranje u Poljskoj pravi izazov, zbog žestokog rivaliteta i sjajne publike. Na kraju krajeva, poželeo sam se i igranja u Ligi šampiona – podsetio nas je Nikola da je samo kao član Crvene zvezde, u sezoni 2003/04 učestvovao u elitnom evropskom klupskom takmičenju.
Kovačević stiže u Rešoviju kao pojačanje na poziciji primača, na kojoj ovaj klub već ima nekoliko izuzetno kvalitetnih pojedinaca, od čega su trojica stranci – Amerikanac Lotman, Belorus Ahrem i mladi Crnogorac Marko Bojić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.