Izvor: Radio Dunav, 10.Nov.2017, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUGLAŠI OVERAVAJU TITULU, “SALAŠARI” ZA PREKID LOŠE SERIJE

U devetom kolu Prve kuglaške lige u Apatinu će se odigrati derbi između prvoplasiranog Apatina i drugoplasiranog Dunava iz Bačke Palanke. Kako god da se završi ovaj meč koji se igra u nedelju od 16 sati, Apatinci će osvojiti titulu jesenjeg šampiona.
Košakaši Dunava takođe u nedelju igraju svoj meč. Oni će gostovati u Pančevu ekipi Kris >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Kros, a utakmica se igra u terminu od 18 i 30.
Na stadionu na Velikom salašu u terminu od 13 sati u nedelju Jedinstvo će dočekati Kordun iz Kljajićeva i pokušati da prekine seriju loših rezultata koji su ih bacili na poslenje mesto na tabeli.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Ovog vikenda u Apatinu kuglaški derbi sezone

Izvor: 025info.rs, 10.Nov.2017

Većina klubova iz apatinske opštine ovog vikenda gostuje, a sportski događaj u našoj opštini  je  susret  dva prvoplasirana tima prve lige. U nedelju se na stazama kuglane u Banji Junaković sastaju prvoplasirani Apatin i drugoplasirani Dunav iz Bačke Palanke. Ovo je utakmica poslednjeg kola...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.