Ikardi, kako si to promašio? (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 20:01

Ikardi, kako si to promašio? (video)

Veliki promašaj.

PSŽ se priprema za nastavak takmičenja u Ligi šampiona, a danas je rival u prijateljskom susret belgijski Vasland-Beveren.

PSŽ je stekao brzo dva gola prednosti, autogolom Vukotića i golom Nejmara, ali je u centru pažnje bio promašaj Maura Ikardija.

Argentinac je iz neposredne blizine promašio prazan gol, tačnije pogodio je stativu.

Srećom, u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prijateljska utakmica, a ne Liga šampiona. Ovako neće smeti 12. avgusta protiv Alatante...

Icardi doing a great job replacing Cavani pic.twitter.com/bOqlSQyjIQ

— Kevin (@BrazilianTrent) July 17, 2020
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovi penali su u modi - Sinoć nisu uspeli Ramos i Benzema, danas jedva Nejmar i Ikardi! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020

Ikardija neće pa neće, pa Nejmar mora da mu asistira iz penala!..Izgleda da je ovakav način izvođenja penala moderan ovih dana. Sinoć su se Serhio Ramos i Karim Benzema obrukali, srećom, VAR je tu da pomogne Real Madridu, pa je Francuzu dozvoljeno da pogodi ponovljeni penal...Manje od 24 sata kasnije,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.