Brutalni PSŽ - Pre pet dana DEVET golova, večeras SEDAM! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 21:55

Brutalni PSŽ - Pre pet dana DEVET golova, večeras SEDAM! (video)

Tuhelovi momci se pripremaju za finalne utakmice.

Parižani su slavili na još jednom prijateljskom meču.

Večeras je savladan belgijski Vasland-Beveren rezultatom 7:0.

Seriju je otvorio Aleksandar Vukotić autogolom u 21. minutu, do kraja prvog poluvremena se upisao i Nejmar u strelce.

Početko drugog dela igre ponovo je Vukotić u centru zbivanja, ovog puta defanzivac dobija crveni karton a Nejmar penal u 47. minutu. Brazilac je nesebično iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << penala asistirao Ikardiju koji je imao par promašaja tokom večerašnjeg meča.

Na 4:0 povisuje Mbape u 60. minutu, da bi rezervista Čupo-Moting sa dva gola u dva minuta (65. i 67. minut) postavio 6:0. Konačna sedmica bila je delo mlado Mbe Soha u 93. minutu.

Parižane 21. jula čeka prijateljska sa Seltikom, tri dana kasnije igraju finale kupa Francuske sa Sent-Etjenom. Nedelju dana posle toga ih čeka i finale Liga kupa sa Lionom, da bi dvanaestog avgusta igrali četvrtfinale Lige šampiona sa Atalantom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.