Izvor: RTS, 12.Avg.2020, 12:37

Fudbaler Barselone pozitivan na koronavirus

Fudbaler Barselone, čiji identitet nije objavljen, pozitivan je na koronavirus, saopštio je katalonski klub.
Kako se navodi, u pitanju je jedan od devetorice fudbalera koji su ranije počeli pripreme za sledeću sezone i nije bio u kontaktu sa prvim timom, koji u četvrtak putuje u Lisabon na meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Bajerna.

"Zaraženi fudbaler je bez >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << simptoma, dobro se oseća i nalazi se u kućnoj izolaciji", naveli su iz Barselone.
Fudbaleri koji su ranije počeli pripreme su: Pedri, Trinkao, Mateus Fernandeš, Žan Todibo, Musa Vag, Karles Alenja, Rafinja, Huan Miranda i Oriol Buskets.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveno, Barsin Francuz zaražen!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020

Stigla i potvrda...Nakon što je ranije danas stigla informacije da je zaražen jedan od devetorice igrača Barselone koji su počeli pripreme za narednu sezonu, popodne je stigla vest da je u pitanju Žan-Kler Todibo...Francuz je i sam, putem društvenih mreža potvrdio da je pozitivan na koronavirus,...

Nastavak na Sportske.net...

Vest, pa slalom koji Barsini navijači čekaju 260 dana (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020

Konačno!..Osman Dembele se nalazi na spisku putnika za Lisabon, i posle devet meseci, odnosno 260 dana, konkurisaće za sastav katalonske ekipe...Kike Setijen je saopštio spisak od 25 putnika za Lisabon, a na njemu je najzvučniji povratak Osmana Dembelea...Nedostaje povređeni Samjuel Umtiti, kao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.