Anćeloti: Protiv Dortmunda srcem i karakterom

Izvor: Blic, 21.Mar.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Protiv Dortmunda srcem i karakterom

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti ocenio je Borusiju iz Dortmunda kao izuzetno jakog protivnika u četvrtfinalu Lige šampiona, protiv koga će njegovom timu biti potrebni hrabrost i karakter.

"Da bismo ih eliminisali u četvrtfimnalu, potrebno je da imamo hrabrost i karakter. Radi se o izuzetno jakom i iskusnom timu sa odličnim igračima", rekao je Anćeloti.

Italijanski stručnjak smatra da će Dortmund biti posebno motivisan za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ligu šampiona, jer nema šanse u trci za titulu u Bundesligi.

"Ekipa je kvalitetna i odlično organizovana, naročito u defanzivi, uz odličnu igru u kontranapadu", ocenio je Anćeloti.

Borusija Dortmund je prošle sezone eliminisala madridski tim u polufinalu Lige šampiona, a u finalu je izgubila od Bajerna iz Minhena.

"Četvrtfinale će biti potpuno otvoreno", rekao je Anćeloti i naglasio da je od ostalih četvrtfinalnih parova posebno interesentan španski duel između Barselone i madridskog Atletika.

Real će prvu utakmicu protiv Borusije iz Dortmunda igrati 2. aprila u Madridu, a drugu šest dana kasnije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.