Uhapšena dvojica Leskovčanina zbog droge

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2020, 16:16

Uhapšena dvojica Leskovčanina zbog droge

Zbog toga što su u pomoćnoj prostoriji njegove kuće pronašli teglu i kutiju u kojima se nalazilo oko 39 grama marihuane, policija je uhapsila 30-godišnjaka iz okoline Leskovca. Osim njega, uhapšen je i 34-godišnjak kojeg su policajci susreli na autobuskoj stanici u Leskovcu i nakon pretresa kod njega pronašli oko 98 grama amfetamina.

Osumnjičeni M. S. kod koga je pronađena marihuana se tereti za krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << delo neovlašćeno držanje opojih droga, dok se M. D. tereti za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Njima je, navode iz policije, određeno zadržavanje do 48 sati, a zatim su, uz krivičnu prijavu, privedeni Tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uhapšen sa 39 grama marihuane

Izvor: JUGpress.com, 26.Okt.2020

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. S. (1990) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga...Policijski službenici su prilikom pretresa domaćinstva osumnjičenog, u pomoćnoj prostoriji,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.