Stojković: Cvetanoviću, reč moral ide sa rečju – sećanje

Izvor: juGmedia, 20.Mar.2014, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: Cvetanoviću, reč moral ide sa rečju – sećanje

LESKOVAC – Odluku da li ću biti u Narodnom parlamentu doneću ja, a sigurno neću pitati gospodina Cvetanovića da li sam zaslužio ili nisam da budem poslanik, izjavio je  danas dr Miodrag Stojković, funkcioner DS iz Leskovca.

Stojković je na konferenciji za novinare govorio o razlozima zbog kojih je DS u Leskovcu u Srbiji zabeležila loše izborne rezultate, ali se najviše zadržao na prozivke lidera leskovačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << naprednjaka i gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

„Rekao je da ako posedujem moral, ne bi trebalo da uđem u Narodnu skupštinu kao poslanik. Reč moral je jako odgovorna reč i treba se vrlo brižljivo birati kada se  koristi“, istako je.

„Podsetio bi Gorana Cvetanovića da je 2000. godine DOS osvojio 70 posto glasova, a njemu to nije smetalo da bude narodni poslanik. U lokalnim izborima je DS pobedila Srpsku naprednu stranku, a svi se sećamo na koji je način SNS došla do vlasti u Leskovcu. Tako da reč moral možda treba da se poveže sa reči – sećanje“, istako je.

Pozvao je Cvetanovića da bude gradonačelnik svih Leskovčana i da plazma televizore i laptopove podeli svoj deci u Leskovcu.

Odluku o ulasku u srpski parlament doneće posle konsultacija.

„Kada se donosi jedna tako važna odluka, prvo morate da se konsultujete sa porodicom i na drugom mestu, DS mora da prođe kroz analize zadnjih izbora i mi ćemo imati predsedništvo 23. glavni odbor 30. marta, tako da će se znati kakva će biti dalja strategija“.

Stojković je rekao da nije zadovoljan rezultatom DS, ali je ocenio  da su oni i plod dvogodišnjih „hapšenja, progona i povlačenja po javnim medijima“, te formiranja Nove demokratske stranke“.

On je čestitao pobedu Srpskoj naprednoj stranci i rekao da bi i rezultati  četvorogodišnjeg mandata trebalo da budu – istorijski.

Lično je, kazao je, „razočaran i frustiran“ što u predizbornoj kampanji niko nije ponudio mere za obrazovanje i nauku. „Obrazovanje i nauka je, nažalost, u ovoj zemlji ko trinaesto prase“, zaključio je Miodrag Stojkoivć, član Predsedništva DS.

(Kraj) mil

#scca, #scca_preview{ background-color: #F3F3F7; color: #707070; font-size: 12px; padding: 10px; border: 1px solid #DEDEE3; } Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Administratorima juGmedia portala se možete obratiti ovde.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Genetičar Stojković ne zna da li će biti poslanik

Izvor: Blic, 20.Mar.2014

Leskovac - Genetičar Miodrag Stojković nije siguran da li će biti poslanik u Skupštini Srbije. On je peti po redu na listi DS, ali je juče izjavio da će odluku doneti u krugu porodice i posle analize izbornih rezultata na predstojećoj sednici Predsedništva i GO DS. ..Lider leskovačkog SNS-a...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.