Izvor: JUGpress.com, 01.Nov.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja ženskih odbojkaških klubova iz Leskovca i Lajkovca

LESKOVAC

Ženski odbojkaški klubovi iz Leskovca i Lajkovca dogovorili su se za saradnju od koje će svi imati koristi. OK „Železničar“ iz Lajkovca je član Superlige (najviši rang takmičenja) i dobijaće igračice potekle iz OK „Leskovac“, dok će leskovački klub imati i finansijsku podršku.

„Zahvaljujući ovom ugovoru naše redove će u sledećoj sezoni pojačiti Vanja Ivanović, kadetska reperezantativka Srbije. Ona će ovu sezonu provesti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Leskovcu, a naredne sezone će doći u Lajkovac, gde očekujemo da utakmicama u najkvalitetnijoj domaćoj ligi još više napreduje“ kaže Živorad Lazarević, predsednik OK „Železničar“.

Miodrag Rajković, trener ŽOK „Leskovac“ kaže da je ova saradnja inspiracija da se u klubu radi još više i jače.

„Saradnja sa klubom iz Lajkovca je vrlo značajna iz više razloga. Daje nam mogućnost da deca koja stašu u Leskovcu imaju mogućnost da se oprobaju u Superligi. Naša saradnja će se odvijati na tri nivoa i to trenerskom, igračkom i međuklupskom. U klubu imamo više kvalitetnih igračica koje su blizu poziva za nacionalnu selekciju i očekujemo da ovo i njih podstakne da napornije i vrednije treniraju.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Odbojka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.