LESKOVČANI ZA STRUJU DUGUJU DVE MILIJARDE

Izvor: Kurir, 04.Jan.2012, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LESKOVČANI ZA STRUJU DUGUJU DVE MILIJARDE

Onima koji neredovno plaćaju utrošenu električnu energiju šalju se opomene, a i seče se struja

LESKOVAC - Direktora leskovačke Elektrodistribucije Nebojša Cvetković izjavio je da su ukupna dugovanja domaćinstva za struju, zaključno sa 1. decembrom, iznosila 1,46 milijardi dinara, dok pravna lica duguju nešto više od 409 miliona dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
"Onima koji neredovno plaćaju utrošenu električnu energiju šalju se opomene, a primenjuju se i mere isključenja i utuženja", rekao je Cvetković za nedeljnik Nova naša reč.

On je rekao da postoji mogućnost postizanja sporazuma o odloženom izmirivanju duga za struju na rate, navodeći da ove zime ne očekuje veće probleme u snabdevanju električnom energijom.

Prema njegovim rečima, Elektrodistribucija je u saradnji sa lokalnom samoupravom realizovala stvaranje uslova za priključenje kompanija, kao što su Falke i Jura na distributivnu mrežu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovčani za struju duguju dve milijarde dinara

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2012

Direktora leskovačke Elektrodistribucije Nebojša Cvetković izjavio je da su ukupna dugovanja domaćinstva za struju, zaključno sa 1. decembrom, iznosila 1,46 milijardi dinara, dok pravna lica duguju nešto više od 409 miliona dinara..."Onima koji neredovno plaćaju utrošenu električnu energiju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.