Košarkašice Actavisa poražene od ekipe Bora

Izvor: JUGpress.com, 12.Mar.2017, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Actavisa poražene od ekipe Bora

LESKOVAC

Ženska košarkaška  Druga liga , 17. kolo, ŽKK Aktavis Akademija  – ŽKK Bor 39:76 (8:18; 11:19; 12:21; 8:18)

Protiv lidera i ubedljivo najbolje ekipe ove lige Bora više se nije moglo.

Bojažljiva i na momente brzopleta igra protiv znatno iskusnijih i fizički jačih gošći nije mogla da donese ništa drugo sem poraza – 39:76 >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << (8:18; 11:19; 12:21; 8:18).

Na sve to treba dodati i da su sudije tolerisale agresivnu, a u par slučajeva i grubu igru gošći, što, bez obzira na sve, ne bi uticalo na konačnu pobedu ekipe iz Bora.

Trener Zoran Kostadinović čestita ekipi Bora na pobedi.

„Želim im sve najbolje u doigravanju, zasluženo su tu kao najbolja ekipa. Nama može da bude za utehu da smo od ekipe koja prosečno daje 95 koševa po utakmici primili 76. Dodamo li tome da smo od ovog protivnika i u prvoj utakmici primili 80 poena, onda zaista s pravom možemo da kažemo da je odbrana jači deo naše igre. Na žalost, u napadu ne uspevamo da iskažemo talenat koji naš mladi tim poseduje. Ostaje nam da upornim radom popravimo ovaj segment igre. Sad se okrećemo narednom kolu, idemo na pobedu na gostovanju kako bi sačuvali četvrto mesto.“

Sledeće nedelje na programu je poslednje kolo. Domaćin ekipi Aktavis akademije je ekipa iz Smederevske Palanke.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.