Edukativni trening Boška Đokića za mlade košarkaše

Izvor: juGmedia, 02.Mar.2016, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edukativni trening Boška Đokića za mlade košarkaše

LESKOVAC – U okviru programa kvalitetnog razvoja igrača, kontinuiranog praćenja i individualnog tehničko-taktičkog usavršavanja, poznati košarkaški stručnjak Boško Đokić održao je u Sportskom centru „Dubočica“ u Leskovcu edukativne treninge za najtalentovanije igrače 2000. i 2001. godišta iz južne i istočne Srbije.

Domaćini su bili ljudi iz Regionalnog košarkaškog saveza Južne Srbije, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su sjajno organizovali ovu akciju i obezbedili sve što je bilo potrebno da u potpunosti uspe, navodi se na sajtu KSS-a.

U realizaciji programa su učestvovali i treneri iz ovog regiona i Istočne Srbije, kao i regionalni stručni saradnik Južne Srbije Ivan Zdravković. Događaju su prisustvovali i rukovodioci muškog sektora KSS – direktor muških reprezentativnih selekcija Vladimir Kuzmanović, stručni saradnik za rad sa mlađim kategorijama Gordan Todorović i skaut saradnik Aleksandar Smiljanić.

Prisutan je bio i selektor kadetske U16 reprezentacije Milan Josić, koji je na licu mesta mogao da se uveri u kvalitet potencijalnih reprezentativaca.

Kako je i ova akcija organizovana je u saradnji sa Udruženjem košarkaških trenera Srbije, edukativne treninge u Leskovcu posmatrali su i treneri iz Pirota, Niša, Vranja, Vladičinog Hana, Leskovca i drugih manjih mesta u ovom regionu.

(Kraj) dum
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.