Džinovska pljeskavica pojedena odmah! (FOTO)

Izvor: Mondo, 31.Avg.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džinovska pljeskavica pojedena odmah! (FOTO)

Na leskovačkoj "Roštiljijadi" napravljena pljeskavica prečnika 1 metar i 91 centimetar, težine 66 kilograma i 100 grama, što je novi rekord.

/Za MONDO iz Leskovca Tomislav Stevanović/

Leskovački majstori roštilja ponovo su nadmašili sebe!

Na 29. "Roštiljijadi" oboren je rekord u veličini i težini giganstke pljeskavice.

Ljubiša Đorđević, Predrag Lazarević i Nikola Panić oborili su sopstveni rekord od prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godine, kada su napravili pljeskavicu tešku 65 kilograma.

Ove godine su dodali još mesa i napravili "pljesku" od 66 kilograma i 100 grama, a prečnik je bio 1,91 metar.

Organizatori ovogodišnje Roštiljijade predvideli su dva pokušaja pravljenja maksi pljeskavice u slučaju da prvi pokušaj ne uspe i o tome je obaveštena nadležna komisija Ginisa i stručni žiri. Međutim, iskusni leskovački majstori su ovaj uspeh ostvarili već u prvom pokušaju...

"Imali smo sreću da smo pljeskavicu pekli od dobro pripremljenog roštilj mesa po našoj tradicionalnoj recepturi. Održavali smo kvalitetnu vatru na velikoj roštilj-skari i ona je solidno ispečena što nas čini prezadovoljnim", rekao je najmlađi član majstorskog tima Predrag Lazarević, koji se takmičio sa još šest timova.

Inače, posetioci su ovu pljeckavicu-džina pojeli odmah!
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.