Brz i ukusan obrok: Leskovački ražnjići

Izvor: B92, 19.Jan.2020, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brz i ukusan obrok: Leskovački ražnjići

Leskovac je poznat po svojim odličnim mesnim jelima sa roštilja. Isprobajte ove ražnjiće i nećete zažaliti.

Sastojci:

600-700 g svinjskog mesa (file)

250 g crnog luka

1 kašika ulja

so

biber

Priprema:

Meso isecite na manje komade i nanižite ih na drvene ili metalne štapiće. Začinite (posolite, pobiberite i premažite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uljem) i stavite u frižider da meso upije sve. Ražnjiće pecite na ploči ili rešetki roštilja i to sa obe strane. Poslužite na toplom tanjiru uz seckani crni luk, a možete i prilog po volji da servirate.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.