Lena Kovačević: Težim savršenstvu

Izvor: Svet, 14.Jan.2016, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lena Kovačević: Težim savršenstvu

Za novi studijski album “Džezeri” (PGP RTS) sa obradama hitova Momčila Bajagića Bajage, pop džez pevačica Lena Kovačević rekla je da je bajadera koju ne voli svako, ali je divno upakovana. Mnogi, ipak, smatraju da epitet bajadera najbolje pristaje pevačici koja važi za jednu od najlepših na domaćoj sceni.
Na pitanje kako održava vitku liniju, ćerka dramskog pisca Dušana Kovačevića, koja je sredinom prošle godine rodila drugog sina, za “Novosti>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kaže:
“Vodim zdrav način ishrane i bavim se sportom koliko je to moguće, odnosno koliko mi svakodnevne obaveze dozvoljavaju. Volim da plivam, nisam postigla nikakvo savršenstvo, ali težim tome.”
Pogledaj vesti o: Lena Kovačević

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Lena Kovačević: Težim savršenstvu

Izvor: Scandal.rs, 14.Jan.2016

Za novi studijski album “Džezeri” (PGP RTS) sa obradama hitova Momčila Bajagića Bajage, pop džez pevačica Lena Kovačević rekla je da je bajadera koju ne voli svako, ali je divno upakovana. Mnogi, ipak, smatraju da epitet bajadera najbolje pristaje pevačici koja važi za jednu od najlepših...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.