Izvor: AutoBlog, 05.Feb.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ferrarijevo groblje iz Japana vredno 4 miliona dolara

Prošla su dva meseca od saobraćajne nesreće koja će sigurno biti upisana u istoriju kao najskuplja, a u kojoj je učestvovalo osam Ferrarija, 3 Mercedesa i Lamborghini sa procenjenom vrednošću od 4 miliona dolara. Ovih dana pojavio se video prilog koji prikazuje gde se trenutno nalaze slupani sportski automobili. Video isečak prikazuje samo neke Ferrarije koji su bili uključeni u saobraćajnu nesreću: beli Ferrari Testarossa, dva Ferrarija F360 i Ferrari F355. Očigledno, ovo je mesto gde su ovi automobili dospeli nakon sudara koji se dogodio na auto putu u Shimonosekiju (10.15h, 04.12.2011). Izvor: Presretac.com...
Pogledaj vesti o: Lamborghini

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Auto-otpad kakav do sad niste videli

Izvor: Autoportal.rs, 05.Feb.2012

Prošla su dva meseca od kako se u Japanu dogodio najskuplji sudar na svetu, u kome je stradalo više od dvadeset vozila, uključujući i osam Ferrarija i jedan Lamborghini sa ukupnom vrednošću od 4 miliona dolara.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.