Ruska Lada nije najbrža, ali ima najbrže podizače prozora

Izvor: AutoBlog, 06.Jan.2022, 14:17

Ruska Lada nije najbrža, ali ima najbrže podizače prozora

Naravno, kad su u pitanju Lade i lude prerade tu mora da je Garage 54, odnosno majstori koji putem tog kanala predstavljaju svoje neverovatne kreacije. Sada su na red došli automatizovani podizači stakala. Namerno kažemo automatizovani jer na pravoj Ladi struji nema mesta. Sve, pa i podizanje stakala mora da bude robusno, a u ovom slučaju i veoma opasno, piše Index.hr. Oni su poželeli da naprave najbrži podizač pa su za to odlučili da koriste komprimovani vazduh. Iza obloge vrata su ugradili pneumatski cilindar kakav se koristi za otvaranje vrata na automatskim linijama u fabrikama. Epilog je fascinantan, jer staklo se...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Lada nije najbrža, ali ima najbrže podizače prozora VIDEO

Izvor: B92, 06.Jan.2022

Naravno, kad su u pitanju Lade i lude prerade tu mora da je Garage 54, odnosno majstori koji putem tog kanala predstavljaju svoje neverovatne kreacije. Sada su na red došli automatizovani podizači stakala.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.