NBS od danas objavljuje i kurs dinara prema dolaru

Izvor: Blic, 01.Jul.2011, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBS od danas objavljuje i kurs dinara prema dolaru

BEOGRAD, 1. jula 2011. (Beta) - Narodna banka Srbije (NBS) od danas na svom sajtu www.nbs.rs objavljuje i indikativni i zvanični kurs dinara prema američkom dolaru.

Od 8.00 svakog radnog dana biće objavljivan zvanični srednji kurs dinara prema dolaru i evru.

Indikativni kurs dinara prema američkom dolaru će biti ažuriran dva puta dnevno: prvi put oko 14 časova na bazi indikativnog kursa dinara prema evru i aktuelnog međuvalutnog odnosa evra prema dolaru na inostranim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tržištima, i drugi put, oko 18 časova, na osnovu podatka o zvaničnom srednjem kursu dinara prema evru i tad aktuelnom međuvalutnom odnosu evra prema dolaru.

Današnji zvanični kurs je 100,7305 dinara za evro i domaća valuta za 1,7 odsto jača nego prethodnog dana, a na mesečnom nivou je oslabila za 3,9 odsto, dok je na godišnjem nivou jača za 3,8 odsto.

Kurs dinara prema je 69,3593 dinara za dolar, što znači da je domaća valuta jača u odnosu na američku za 1,8 odsto nego juče, a slabija za 3,3 odsto nego pre mesec dana, dok je na godišnjem novou jača za 23,3 odsto.

Povezane vesti: U petak za evro 100,73 dinara Od sutra objavljivanje kursa dinara i prema dolaru Srednji kurs u četvrtak 102,46 dinara za evro Dinar oslabio 50 para, kurs 102,01 U sredu za evro 102,02 dinara
Pogledaj vesti o: Kurs evra

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.