Izvor: Blic, 11.Jul.2023, 07:44

Ovo je današnji kurs dinara prema evru

Zvanični srednji kurs danas iznosi 117,2298 dinara za jedan evro, što je najviše od početka godine, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar danas vredi jednako kao pre mesec dana, 0,1 odsto više nego pre godinu dana i 0,1 odsto više nego na početku ove godine. Najslabija vrednost dinara prema evropskoj valuti ove godine bila je kada je za evro bilo potrebno 117,3794 dinara.
Pogledaj vesti o: Kurs dinara

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kurs dinara za 11.07.2023.

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Jul.2023

SRBIJA – Zvanični srednji kurs evra danas iznosi 117,2298 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na ponedeljak, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar prema evru zadržao je istu vrednost kao pre mesec dana, a na godišnjem nivou je jači za 0,1 odsto, a od početka godine za 0,1 odsto....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.