Zoranov brk glumici Tanji Pjevac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2020, 16:07

"Zoranov brk" glumici Tanji Pjevac

Na 29. Međunarodnom pozorišnom festivalu "Dani Zorana Radmilovića“ koji traje od 16. do 23 oktobra 2020. u Zaječaru, sinoć, 18. oktobra, izvedena je predstava SNP-a "Smederevo 1941.“ autorke i rediteljke Ane Đorđević.

"Zoranov brk“ za najboljeg glumca žiri je dodelio glumici Tanji Pjevac.

"Predstavu smo radili jako ozbiljno i dugo. Ana je napravila jedan divan spoj istorijskih činjenica i onoga što je ona izmaštala kao mogućnost uzroka eksplozije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dopala mi se paralela između zločina i kazne i teme u predstavi, samim tim odgovornosti za zločin u svakome od nas. S obzirom na to da smo imali uvid u arhive sa podacima o glumcima koji su poginuli u toj užasnoj nesreći imam utisak da smo uradili nešto što su oni zaslužili“, ističe Tanja Pjevac.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tanja Pjevac dobitnica nagrade "Zoranov brk"

Izvor: Radio 021, 19.Okt.2020

Glumica Srpskog narodnog pozorišta Tanja Pjevac dobitnica je nagrade "Zoranov brk" za najboljeg glumca, koja se dodeljuje na Međunarodnom festivalu Dani Zorana Radmilovića...Tanji Pjevac nagrada je uručena u nedelju uveče, kada je izvedena i predstava SNP-a "Smederevo 1941" rediteljke Ane Đorđević..."Dani...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.