Izvor: Beta, 30.Jan.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piter Džekson pravi novi dokumentarac o Bitlsima u studiju

Reditelj Piter Džekson priprema novi dokumentarac sa do sada neprikazanim snimcima Bitlsa u studiju.Poznati reditelj "Gospodara prstenova" rekao je danas da će dokumentarac biti zasnovan na oko 55 sati filmske trake na kojoj je snimljen bend kako radi na pesmama u studiju u januaru 1969. godine."To je kao da nas vremeplov prebaci nazad u 1969. godinu i možemo da sedimo u studiju i gledamo kako ova četiri prijatelja zajedno prave sjajnu muziku", rekao je Džekson.Film se pravi u saradnji s Polom Mekartnijem, Ringo Starom, Joko Ono, i Olivijom Harison, udovicama Džona Lenona i Džordža Harisona.Dokumentarac je najavljen na 50. godišnjicu poslednjeg nastupa Bitlsa na krovu diskografske kuće Epl Rekords (Apple Records) u Londonu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Piter Džekson priprema dokumentarac o Bitlsima

Izvor: Radio 021, 31.Jan.2019, 08:20

Reditelj Piter Džekson priprema novi dokumentarac sa do sada neprikazanim snimcima Bitlsa u studiju...Poznati reditelj "Gospodara prstenova" rekao je danas da će dokumentarac biti zasnovan na oko 55 sati filmske trake na kojoj je snimljen bend kako radi na pesmama u studiju u januaru 1969. godine..."To...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.