Petković: Propustili da reagujemo na Naše

Izvor: Studio B, 22.Jan.2013, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković: Propustili da reagujemo na "Naše"

Ministar kulture i informisanja Bratislav Petković izjavio da je ministarstvo na čijem je čelu napravilo propust jer nije reagovalo na pretnje medijima desničarske organizacije "Naši".

Petković je na sastanku sa urednicima kulturnih redakcija beogradskih medija rekao da se o izostanku reakcije ministarstva već razgovaralo na sednici Odbora za kulturu Skupštine Srbije prošle sedmice.

"Ta prilika je sada propuštena i ubuduće toga neće biti", rekao je Petković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Pokret "Naši" zatražio je zabranu rada pojedinih medija zbog, kako su naveli, sumnje da ih finansira albanska i hrvatska mafija.

Tužilaštvo je nedavno naložilo policiji da ispita pojedine aktivnosti te organizacije poput paljenja zastava Vojvodine i plakata protiv medija, nevladinih organizacija i pojedinaca. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.