Novi Sad i zvanično EPK 2022 (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2021, 13:24

Novi Sad i zvanično EPK 2022 (AUDIO)

Novi Sad je, podsećamo jedan od oko 60 gradova koji je proglašen evropskom prestonicom kulture a jedni među zemljama kandidatima za članstvo nedavno na svečanoj internet ceremoniji.

To je bio povod za razgovor sa direktorom Fondacije Novi Sad EPK 2022 Nemanja Milenković u rubrici "Povodom" jutarnjeg programa Radio Novi Sad.

O aktivnostima Fondacije tokom protekle četiri godine kada su otvarani novi komšijski prostori, ukupno 36, namenjeni građanima a povezujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << različite delove grada i prigradska naselja sa direktorom Milenkovićem razgovarala je Tatjana Miražić. Krajem maja se očekuje novi konkurs Kaleiodoskopa kulture za pet vrsta umetnosti a jedan je namenjen i arhitekturi.

O aktivnostima, programima, saradnji EPK Novi Sad sa ostalim prestonicama i drugim stvarima, poslušajte prilog.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.