Nema dokaza da je Natali Vud ubijena

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jan.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema dokaza da je Natali Vud ubijena

LOS ANDJELES, 11. januara 2012. (Beta-AP/AFP) - U istrazi o smrti američke glumice Natali Vud (Natalie Wood) nisu pronadjeni novi dokazi koji bi ukazali da je ona ubijena, saopštile su vlasti Los Andjelesa.

LOS ANDJELES, 11. januara 2012. (Beta-AP/AFP) - U istrazi o smrti američke glumice Natali Vud (Natalie Wood) nisu pronadjeni novi dokazi koji bi ukazali da je ona ubijena, saopštile su vlasti Los Andjelesa.Kako prenosi list Los Andjeles Tajms, glavni istražitelj u tom slučaju Vilijam Meksvini (William McSweeney) izjavio je da posle nekoliko nedelja istrage, razgovora i saslušanja nisu otkriveni nikakvi dokazi koji bi mogli da potvrde da glumica nije poginula nesrećnim slučajem, kako je prethodno utvrdjeno, već da je ubijena.Policija tog grada odlučila je u novembru da otvori ponovo istragu o misterioznoj smrti Natali Vud 1981. godine, pošto se nekoliko izvora javilo sa nvodno novim informacijama o tom slučaju.Natali Vud (43) utopila se 28. novembra 1981. godine tokom krstarenja kod ostrva Katalina sa svojim mužem Robertom Vagnerom i glumcem Kristoferom Vokenom.Veče pre nego što je njeno telo pronadjeno, Vagner, Vudova i Voken zajedno su vecerali u jednom restoranu na ostrvu posle čega su se vratili na jahtu gde su popili po nekoliko pića. Prema navodima istrage, izmedju Vokena i Vagnera zatim je izbila oštra svadja.Kapetan jahte tada je izjavio da se posle svadje Voken povukao u svoju kabinu, a da je Vagner otišao u potragu za svojom suprugom pošto je primetio da nedostaje gumeni čamac za spasavanje."To se i dalje vodi kao nesrećan slučaj. Ništa nije otkriveno što bi danas omogućilo da se ponovo otvori istraga", rekao je Meksvini.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.