Nema dokaza da je Natali Vud ubijena

Izvor: Beta, 11.Jan.2012, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema dokaza da je Natali Vud ubijena

LOS ANDJELES, 11. januara 2012. (Beta-AP/AFP) - U istrazi o smrti američke glumice Natali Vud (Natalie Wood) nisu pronadjeni novi dokazi koji bi ukazali da je ona ubijena, saopštile su vlasti Los Andjelesa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema dokaza da je Natali Vud ubijena

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jan.2012

LOS ANDJELES, 11. januara 2012. (Beta-AP/AFP) - U istrazi o smrti američke glumice Natali Vud (Natalie Wood) nisu pronadjeni novi dokazi koji bi ukazali da je ona ubijena, saopštile su vlasti Los Andjelesa... LOS ANDJELES, 11. januara 2012. (Beta-AP/AFP) - U istrazi o smrti američke glumice Natali...

Nastavak na NaDlanu.com...

Nema dokaza da je Natali Vud ubijena

Izvor: Mondo, 12.Jan.2012, 10:03

Vlasti Los Anđelesa saopštile da ponovo pokrenuta istraga o smrti američke glumice Natali Vud nije proizvela nove dokaze koji bi ukazali na to da je ona ubijena.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.