Deset dana do kraja konkursa Neda Depolo

Izvor: RTS, 21.Avg.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset dana do kraja konkursa "Neda Depolo"

Do kraja konkursa "Neda Deopo" koji je raspisao Radio Beograd 2 ostalo je još 10 dana. Priznanje se dodeljuje za kreativni doprinos radio razvoju.
Prva nagrada sastoji se od Povelje i 1.000 evra iz fonda "Neda Depolo". Druga i treća nagrada sastoje se od Povelje i digitalnog snimača zvuka, koji daruje firma Kompani digiTV d.o.o. iz Beograda.
U obzir dolaze radiofonska ostvarenja svih žanrova, nastala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od 1. septembra prošle do 31. avgusta 2019. godine. Prijave za konkurs mogu podneti sami autori, drugi pojedinci, katedre, fakulteti i medijske kuće.
Prijavu za konkurs i rad, snimljen na CD-u, u audio formatu, dostaviti do 1. septembra Sekretarijatu Radio Beograda 2 (lokal sa portirnice Radija 3170), radnim danom od 9.00 do 15.00, ili poslati poštom na adresu: Radio Beograd 2, Hilandarska 2, 11000 Beograd, sa napomenom: za konkurs "Neda Depolo".
Prijavu za konkurs možete preuzeti na sajtu: www.radiobeograd.rs. Informacije putem telefona 011 655 3173.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raspisan konkurs za studentsku nagradu „Neda Depolo“

Izvor: Danas, 21.Avg.2019

Priznanje se dodeljuje za kreativni doprinos radio izrazu. Članak Raspisan konkurs za studentsku nagradu „Neda Depolo“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.