Za ubistvo taksiste 20 godina zatvora

Izvor: Blic, 26.Apr.2011, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ubistvo taksiste 20 godina zatvora

ČAČAK - Viši sud u Čačku izrekao je Bojanu Terziću (38) iz Kruševca jedinstvenu kaznu od 20 godina zatvora zbog ubistva taksiste u Preljini, pokušaja ubistva u Požarevcu i u Glogonju kod Aleksinca i razbojništva u Kruševcu.

Po jednoj pravosnažnoj presudi Vrhovnog suda, Terzić je već imao utvrđenu kaznu od 11 godina.

Za ova krivična dela, Terziću su izrečene pojedinačne kazne u ukupnom iznosu od 51 godinu i pet meseci zatvora, ali mu je Viši sud kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << maksimum u ovakvoj vrsti postupka, odredio jedinsvenu kaznu od 20 godina robije.

Drugooptuženom Davoru Živkoviću (41), takođe iz Kruševca, koji je zajedno sa Terzićem učestvovao u nekim od ovih nedela, izrečene su kazne od ukupno 21 godinu i 11 meseci, što je odmah zamenjeno jedinstvenom kaznom od 15 godina zatvora.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve decenije zatvora za ubistvo taksiste

Izvor: S media, 26.Apr.2011

Viši sud u Čačku izrekao je Bojanu Terziću (38) iz Kruševca jedinstvenu kaznu od 20 godina zatvora zbog ubistva taksiste u Preljini, pokušaj jednog ubistva u Požarevcu, drugog u Glogovcu kod Aleksinca, ometanja šlužbenog ovlašćenog lica i razbojništva u Kruševcu. ..Kruševljanin Bojan Terzić...

Nastavak na S media...

Za ubistvo taksiste 20 godina

Izvor: RTV Pink, 26.Apr.2011

. . . Viši sud u Čačku izrekao je Bojanu Terziću (38) iz Kruševca jedinstvenu kaznu od 20 godina zatvora zbog ubistva taksiste u Preljini, pokušaj jednog ubistva u Požarevcu, drugog u Glogovcu kod Aleksinca, ometanja službenog ovlašćenog lica i razbojništva u Kruševcu. .

Nastavak na RTV Pink...

Ubici taksiste 20 godina zatvora

Izvor: Rasina.net, 26.Apr.2011

Bojan Terzić (38) za ubistvo, dva pokušaja ubistva, ometanje službenog ovlašćenog lica i razbojništvo dobio 20 godina zatvora.Viši sud u Čačku izrekao je Bojanu Terziću (38) iz Krusevca jedinstvenu kaznu od 20 godina zatvora zbog ubistva taksiste u Preljini, pokušaj jednog ubistva u Požarevcu,...

Nastavak na Rasina.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.