Izvor: Radio 021, 06.Avg.2020, 19:02

Teška nesreća kod Kruševca, poginuo muškarac

Jedna osoba je poginula, a dve su teže povređene u direktnom sudaru automobila, koji se dogodio oko 16 časova na severnoj zaobilaznici oko Kruševca, kod sela Makrešane, prenosi RTS.

Kako RTS saznaje, do saobraćajne nesreće je došlo kada je putničko vozilo, marke "opel astra", koje se kretalo iz pravca Kraljeva, iz za sada neutvrđenog razloga prešlo u levu kolovoznu traku i direktno se sudarilo sa automobilom marke "volvo".

"Astra" je prištinskih registracija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a "volvo" beogradskih.

Prema prvim informacijama poginuo je suvozač u automobilu prištinske registracije, dok su oba vozača sa teškim povredama posle ukazane prve pomoći, odvezena na hiruško odeljenje kruševačke bolnice.

Jedna osoba sa više preloma i povredama stomaka je životno ugrožena i trenutno je na intenzivnoj nezi hirurgije. U toku je zbrinjavanje i drugog povređenog koji je u stabilnom stanju.

Usled nesreće, došlo je i do kraćeg zastoja u saobraćaju na ovom delu zaobilaznice, a intervenisali su i vatrogasci.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNE SCENE SA MESTA NESREĆE: U direktnom sudaru kod Kruševca poginula jedna osoba, a dve teško povređene! VIDEO

Izvor: Kurir, 06.Avg.2020

Scene sa  koja se dogodila oko 15.50 sati na severnoj zaobilaznici kod Makrešana su stravične. U sudaru je jedno lice poginulo, a dva teže povređena su prebačena u kruševačku bolnicu

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.