Tandem napustio Kruševac: Bojić i Mirosavljević u Čukaričkom!

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Dec.2013, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tandem napustio Kruševac: Bojić i Mirosavljević u Čukaričkom!

Dogovor je utanačen, Petar Bojić je novi član Čukaričkog.
(FOTO: M. Spasojević)
Za odličnog napadača Kruševljana bili su zainteresovani mnogi klubovi, među njima i Crvena zvezda. Najkonkretniji i najbrži su bili čelnici Čukaričkog, a dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo.
Dojučerašnji napadač Napretka ne zaboravlja dobre igre i partije u crvenom dresu:
I Kruševcu mi je bilo prelepo. Navijači su za čistu desetku, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << život teče dalje. Bilo je nekoliko ponuda, međutim, moj izbor je Čukarički. Ekipa sa Banovog brda ima velike ambicije, želi izlazak u Evropu, pa se nadam da ću u novoj sredini imati šansu da fudbalski napredujem – jasna je ideja Petra Bojića koji će sa Čukaričkim potpisati trogodišnji ugovor.
Otišao i Mirosavljević
Imao je ugovor do leta, najavljivao da će iz Napretka u penziju, pa je kao grom iz vedra neba navijače pogodila vest da odlazi.
Sportski direktor kruševačkog superligaša Vladimir Matiješević je obelodanio da ih je Nenad Mirosavljević napustio zbog porodičnih obaveza.
Ugovor je sporazumno raskinut, a sad već bivši kapiten Napretka, priznaje da je teška srca doneo odluku.
Kao najozbiljnija opcija nametnuo se Čukarički, po mnogima, trenutno najorganizovaniji klub u Srbiji. Mirosavljević će karijeru nastaviti u ekipi sa Banovog brda.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Napredak slabi, Čukarički se pojačava

Izvor: Mondo, 18.Dec.2013

Petar Bojić iz Napretka prelazi u klub sa Banovog brda. Možda stiže i iskusni Nenad Mirosavljević, piše domaća..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.