Izvor: Radio 021, 28.Jul.2019, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se traktor kod Kruševca, poginuli muž i žena

Dve osobe su stradale, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Vratare kod Kruševca.

Kako RTS nezvanično saznaje, traktor na kome su bile tri osobe sleteo je sa puta i prevrnuo se.

Na licu mesta poginuli su supružnici R. G. i D. G, dok je njihova ćerka povređena.

Crni bilans na putevima u Srbiji. Ranije danas, u sudaru četiri vozila kod Batočine jedna osoba je poginula, a sedmoro povređeno. Među povređenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su i trudnica i dete.

I kod Žitišta se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su stradala dvojica mladića kada su motociklom naleteli na traktor.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

UŽAS U SELU VRATARE KOD KRUŠEVCA: Prevrnuo se traktor, POGINULI MUŽ I ŽENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2019, 01:27

Dve osobe su stradale, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći..Traktor na kome su bile tri osobe sleteo je sa puta i prevrnuo se. Na licu mesta poginuli su supružnici R. G. i D. G., dok je njihova ćerka povređena...Crni bilans na putevima u Srbiji...U sudaru četiri vozila kod Batočine jedna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.