Odbojkašice „Trendteksa“ bez plasmana u Drugu ligu

Izvor: SandzakPress.net, 14.Maj.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice „Trendteksa“ bez plasmana u Drugu ligu

Na kvalifikacionom turniru za popunu Druge lige, koji je za vikend održan u Kruševcu, odbojkašice „Trendteksa“ doživele su dva tesna poraza. U razmaku od samo nekoliko sati mlade i neiskusne prijepoljske odbojkašice odigrale su 10 setova i na terenu provele 4 sata i 40 minuta. Najpre su rezultatom 3:2 (15:25, 28:26, 21:25, 29:27, 15:10) poražene od domaćina turnira, ekipe „Napretka“, da bi samo nekoliko sati kasnije, istim rezultatom, izgubile i od „Lotusa“ iz Čačka (25:22, 25:21,17:25,14:25, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << 14:16), iako su vodile sa 2:0 u setovima.Tako će prijepoljske odbojkašice i naredne sezone, treću godinu za redom, nastupati u Međuregionalnoj ligi Zlatiborskog i Moravičkog okruga.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

LKL - Čanak vodi Lietkabelis ka polufinalu

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2019

Žalgiris i Lietkabelis odbranili domaći teren na startu plej-ofa litvanskog košarkaškog šampionata (LKL)...Prvim četvrtfinalnim mečevima večeras je u Litvaniji počela plej-of faza takmičenja u košarkaškom šampionatu...Sastale su se ekipe iz "gornjeg dela" žreba, a prednost domaćeg terena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.