Izvor: Glas javnosti, 09.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladići poginuli u “jugu„ i “audiju„

BRUS/KRUŠEVAC - Aleksandar M. (18) iz Brusa poginuo je preksinoć oko 23 sata, a Vladimir P. (18) iz okoline Aleksandrovca zadobio je teške telesne povrede opasne po život, dok su ostali putnici u „jugu“, Marko E. (17) iz Pleša kod Aleksandrovca, Marko L. (17) iz Kruševca i Aleksandra T. (17) iz Vlajkovca, teže povređeni u saobraćajnoj nesreći na putu Brzeće - Brus. „Jugom“, kruševačkih oznaka, iz pravca Brzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << prema Brusu, upravljao je Vladimir P, dok se Aleksandar M. nalazio na mestu suvozača, potvrdila je Policijska uprava u Kruševcu.

Do nesreće je došlo u mestu Vlajkovci, kada je Vladimir P. zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad „jugom“ i sleteo u korito reke Graševke. „Jugo“ je udario u improvizovani drveni most i prevrnuo se. Uviđaj je izvršio istražni sudija Opštinskog suda u Brusu u prisustvu zamenika opštinskog javnog tužioca i saobraćajnih policajaca Odeljenja saobraćajne policije u Brusu.

Filip M. (24) iz Kosovske Mitrovice poginuo je u saobraćajnoj nesreći juče ujutro oko 6 sati na magistralnom putu Kruševac-Kraljevo, u mestu Koševi, na nekoliko kilometara od Kruševca. Filip se nalazio u „audiju“, kruševačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Boban V. (23) iz Kruševca. Boban je zadobio teške telesne povrede, dok je njegov suvozač Petar D. (25) iz Zvečana lakše povređen. Filip M. iz Kosovske Mitrovice je podlegao povredama na licu mesta.

Do nezgode je došlo kada je vozač „audija“ Boban V, krećući se iz pravca Kraljeva prema Kruševcu zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta. Tom prilikom vozilo se prevrnulo. Uviđaj je izvršio istražni sudija Opštinskog suda u Kruševcu u prisustvu zamenika opštinskog javnog tužioca i saobraćajnih policajaca Odeljenja saobraćajne policije u Kruševcu.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak teško povređen u udesu

Izvor: B92, 08.Dec.2008, 21:37

Leskovac -- Osmogodišnji V.R. iz Leskovca zadobio je večeras teške povrede u saobraćajnoj nesreći i lekari Kliničkog centra u Nišu se bore za njegov život, saopštio je MUP... Teške povrede zadobio je i deda dečaka Slobodan R. (58), koji je posle ukazane pomoći zadržan na lečenju u Opštoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.