Kruševac:  Tukli se roditelji i učenici!

Izvor: S media, 06.Sep.2011, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševac: Tukli se roditelji i učenici!

Sukob učenika ispred Mašinsko-elektrotehničke škole u Kruševcu. U tuči učestvovali i roditelji. Pet osoba povređeno. Policija uhapsila vinovnike tuče.

Pet osoba je povređeno kada je verbalni sukob učenika ispred Mašinsko - elektrotehničke škole u Kruševcu prerastao u tuču, u koju su se umešali i njihovi roditelji, saopštila je danas lokalna policija.

Učesnicima fizičkog obračuna, koji su zadobili lakše povrede, ukazana je medicinska pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u kruševačkom Zdravstvenom centru, a policija je uhapsila svih sedam vinovnika tuče.

Kruševac: Dve osobe poginule u udesu

Invazija vanzemaljaca počinje u Kruševcu?

Oni su, uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, privedeni sudiji za prekršaje Prekršajnog suda u Kruševcu.

Prema policijskom saopštenju, protiv dvojice učesnika tuče biće podnete i krivične prijave zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice.

Incident se dogodio juče, oko 15.30 sati, u vreme velikog odmora.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.